22 August, 2011

Fuyyyooooo , Style nya cara Awak tido !



Hello Readers !

Di saat bulan mengambang, Burung Hantu berjaga,
Saat kak pon menyanyi merdu, Tooyyoll di dodoikan
Laaannggsuiieerr di tingkap melambai-lambai sambil berkata
Good Nite and Sweet Dream.
*eh chill, bulan puasa. takda apa2 okaayy, ^_^




Caaaakkk ! 
Focus! Focus!
Tarik nafas, okay hembus. Great! Let's begin.
Ermm, Aku berani jamin, mesti korang teringin nak tengok si Jantung hati korang tido camne kan ?
Apa?! Nak tengok kawan tido ? Hurrm, takpe.
Malu nak ngaku? Takpe, aku paham. (buat muka prihatin)

Jadi, secara rasminya entri kali ni akan men"terdedah"kan cara tido anda, anda dan anda sekalian and sekaligus mengetahui maksud disebalik "style"sleeping beauty anda. *sambil tepuk tangan*
Jom follow baca my entri.


TIDUR DENGAN PELUK BANTAL
Tidak terkecuali bantal uchuk, bantal guling, bantal jatuh tergolek
Mereka yang suka memeluk bantal biasanya berjiwa seni.
Mereka mempunyai penghargaan yang tinggi terhadap lukisan, muzik dan sastera.
Perasaan mereka halus dan jiwa mereka romantik.
Kadangkala ada yang boleh membaca peristiwa yang akan berlaku melalui mimpi.
Mereka juga sangat prihatin terhadap kesusilaan.


TIDUR DENGAN BANYAK BANTAL
Contohnya macam niee

Adalah orang yang kurang keyakinan.
Dalam kehidupan seharian mereka memerlukan banyak pendamping (body guard).
Mereka jarang membuat keputusan sendiri, sebaliknya selalu mintak pendapat orang lain.

TIDUR DENGAN SATU BANTAL
Mereka bukan jenis mengada-ngada. t
Boleh adapt ngan any situations.
Mereka juga membuat keputusan berdasarkan fikiran dan bukan nafsu semata-mata.


LETAK BANTAL BAWAH KAKI
Mereka mempunyai sifat kurenngg baekk.
Tak suka mix dengan other people and blur bila in a big group.
Lebih bersifat egois.
Suka ambik shortcut untuk capai their target. Eg: Sanggup men"toyol" semata2 nak dekan.
Malas berusaha.


TIDUR TANPA BANTAL
contohnya macam niee

Mereka memiliki sifat percaya diri yang sangat tinggi.
Kadangkala sifat percaya diri ini akhirnya akan membawa kepada sifat ego.

 
TAK PUNYA BANTAL
Ala ala ala keciannyeee , pergi kedai beli bantal satu! hahaha



That's all for today .
Thanks for reading my entry .
Babaaaaii .

12 comments:

ifwat SAHAJA said...

aigoo.. ifwat suka tido takde bantal.. hehe.. ego ke? lalala

iefwatsahaja.com

Afiq' Bahari said...

Nice entry btw Afiq selalu tydo banyak bantal

OMG OMG !

aiNa yaZiD said...

aiNa tido suka peluk bantal.=) okay saya romantik dia kata~! muahaha..=P =P

Miss Nieyna said...

to ifwat : hee ~ maybe kot :) takpe , jnji chill ~ :)

Miss Nieyna said...

to afiq : tq . lepas ni da boleh tido ngan satu bantal da :)

Miss Nieyna said...

to aina : untung en abg klu dapat awek romantic cm aina :)

nazirah said...

wah gud sharing ;)

Miss Nieyna said...

to nazirah : twngggkiiuu :)

ika said...

ika slalo tido peluk bantal tp jiwa xpernah berseni...hurmmm~ =.=" cmne?

Miss Nieyna said...

haha , yang ni lain nye kes :) hehehe

Mira Zaini™ said...

wah, mira tido banyak style dgn bantal ni, kejap kang pelok...sat lagi kat kaki pulak...yang penting bantal memang banyak atas katil ni, byknye kelemahan mira~

cik sakdi said...

heh,, mane ade tdo banyak bantal kite sentiasa perlukan org lain.org lain tu yang sentiasa perlukan kite.kehkeh