18 August, 2011

Bukti lelaki ni rumit .


Hello and Assalamualaikum readers !


Korang perasan tak, majoriti guys selalu cakap camni 
"pompuan ni leceh betul lah, ni tak kena, tu tak kena"
Kaum Hawa sekalian, rilex. Pekak kan telinga then buat muka annoying sambil singing lalalala ~ Gurls , come closer to me and i would say "actually lelaki ni lagi rumit dari pompuan tau" dorang tu selalu je perasan dorang best ! hehehe

Tiut nye mamat ni 

yang ni pun tiut miut jugak

Eh, hilang focus jap.
Yes, lelaki memang rumit <-- cakap sambil bersemangat !
Tapi sebab ego, dorang cover-cover. Ceh ~ ~ ~ T_T
Tak percaya ? Jom terjah .

EDISI SIASAT BUKTI LELAKI NI RUMIT
Kalau gurls layan a guy dengan baik, guy akan cakap "minah ni syok kat aku". Kalau gurls ignore, perasan cun la tu, huhu.

Kalau gurls make up cantek-cantek, pakai baju lawa-lawa, guys akan ingat korang nak ngorat dorang. Kalau gurls just dress up biasa-biasa, guyz akan cakap "memang minah kampung, tak reti nak melawa!"

Kalau gurls bertekak dengan lelaki, dorang akan ingat keras kepala minah ni !. Kalau gurls in a silence mood, guys akan ingat "lembab IQ ke budak ni"

Kalau gurls lagi genius dari lelaki, dorang malu, rasa down gilaaaa, nak terjun bangunan pun ada. Kalau lelaki lagi genius, perasan hebat la pulak.

Kalau gurls tak suka kat mamat tu, setengah mati dia akan buat gurls tu in love with him. Kalau gurls dah betol2 sayang kat mamat tu, sedaya upaya jugak lelaki tu nak mintak break


Kalau gurls share probs kat guys, guys akan judge "budak bermasalah rupanya dia ni". Kalau gurls tak cerita plak, "minah ni tak percaya kat aku ke?" 


Kalau gurls mungkir janji, lelaki akan kata "pompuan tak guna! benda kecik pun tak leh ingat". Kalau guys mungkir janji, dorang akan cakap "sorrrryy, ada emergency tadi, tak sengaja okayy dear" 


Kalau gurls sakiti hati guys, guys said "kejam gila pompuan ni, tak berhati perut". Kalau guys sakiti hati gurls, comfirm guys would say "ala, biasalah pompuan, sensitif lebih" 


And lastly, kalau guys baca this entri, aku berani jamin dorang akan cakap merepek je semua ni. hehehe ^_^


Maaflah yeeerr guys kat outside there.
This entry just for fun.
Enjoy reading

That's all for today.
Babaai.

3 comments:

kutoOobambOo / ericoanaci said...

hu3... skrg lain dulu lain..

Miss Nieyna said...

hee ~ yeke ? :)

baby said...

ehh......gituh yerrr..hahaa..itu boys...pemuda len kott..
lau jejaka un len kutt..hihiii..
ur boy rumitt xx??

nih for fun and truth kn3...huhuu