21 July, 2011

Ipoh oh Ipoh

Photobucket

Hai pretty girls and handsome boy out there,
wish korang sihat-sihat selalu.
Arini dengan rasminya, aku selaku cik nina 
telah berjaya sampai ke ipoh.
it take 2 hours from penang to ipoh.
rasa nak patah pinggang right now.

Photobucket
Tapi takpe, i'm okkaaayy. :')
Sampai ipoh, perut pun lapar, apa lagi, melantak nasi ayam.
Orang kata, nasi ayam kat sini sedap.
Aku makan, rasa sama je. T___T

kerana ada yg prihatin aku suka berinai,
he choose this pattern for me.

Tadaaaaaa!
look great kan? ^___^
*saja nak sedapkan hati sendiri

sementara tunggu inai kering, teman si "dia" makan ABC jap.
ala kiut, siap ada ice cream strawbery lagi. mat jambu betol. hahaha 


Sebab malu ada jerawat kat hidung,
terpaksalah curi2 ambik gambar dari belakang.
Konon nak orang kata badan dia tough la???
ewww, perut boroi gak. hahaha

Photobucket
opppss! rasanya takda salah cakap kn nas?
hahaha

next trip, zoo taiping
entry end till here. thank for reading you guys.
babaaiiii
Photobucket

4 comments:

nashanadz said...

haha macam2 la awak ni dik ;)

Miss Nieyna said...

heee~ sj je tu kak :)

Azeanthy Paiman said...

waaaa.....smpai kt ipoh jg rupanya cik nieyna kita...best nya jmpa encik abg..he..

Miss Nieyna said...

hehe ~ kangen punya pasal . na tggu bukak sem , lama sgt :')