02 July, 2011

Maaf , Aku Sayang Engkau !




Hello and Assalamualaikum Semua !



Semalam, sama macam malam-malam sebelumnya, aku memang sentiasa ada kat rumah memember. Maklum sajalah, duduk rumah orang, tatasusila kena jaga. Manalah tau jodoh datang bergolek. Haha. Untunglaa ~ Musim cuti sem ni lah fesbuk paling meriah. Selang sejam, bebudak dok update status. Semua benda nak share. Nak pergi toilet pun bagitau orang ke? -_____________-




Tetengah melayan status pakwe-pakwe kat fesbuk, pandangan aku jadi terpaku kejap tengok fesbuk ex-boyfriend aku. Bahagia nya beliau sekarang. Kenapa dengan aku, kau tak buat macam tu. Termenung sekejap aku depan laptop. Terkenang zaman memori daun pisang. Zaman aku kejar kau, kau cabut lari. Hahaha.


Aku tersenyum.


Kalau nak tulis satu persatu kisah cinta pakwe-pakwe yang aku kenal. Memang sampai bulan depan tak habis.Jujurnya, dalam hidup aku dah banyak kali gak gagal bercinta. Errr, actually baru 3. tak banyak kan? Saja nak sedapkan hati. Dah "kepelbagaian" laki aku kenal. Sejak dari zaman abis form five, diploma and sampai lah sekarang. Dari Laki yang mulut manis, laki yang kaki kikis, laki yang diabaikan awek, duda, dadu. Eh? Ok, ini tipu. Huhuhu. Sepanjang sesi suai kenal aku ngan kaum lelaki ni, banyak gak aku belajar dari insan yang bergelar lelaki ni.


Ada yang hensem, tapi perangainya buaya. . . . 
Ada yang sweet, tapi cemburu tak tentu pasal. . . .


Lelaki yang encem, baik, tinggi pendidikan agamanya, understand girl and romantic? okaaayy. Ni just wujud dalam drama je. Seriously.





*****************************

So, put all the memory away.
I have to be strong.
Start a new life.


Hari ini bersamaan dengan 4 July 2011 maka mengikut calendar yang telah aku pangkah-pangkah dengan comelnya, hari ini adalah montlysary aku and my beloved one. yes !! happy tak terkira. Control, control. tarik nafas dalam-dalam, hembus ~ ~ tak boleh terlebih excited, kang banyak plak yg dengki and banyak pulak yang muntah berdarah baca entri aku. lalalala


Bulan ni tak boleh nak celebrate coz aku kat sini, si dia kat sana. :'). Tapi, takpe. Hotlink Super Saver kan ade. Tengkiu Hotlink ! ! ! Bulan ni saya janji bayar bill okaaayyy. HAHA.







Ini lah dia buah hati aku. Si Penglipur Lara, Si Penyakit Hati and lastly Si Gigi Jerung. Macam kapel lain. Ehem2. Aku pun nak heppi-heppi jugak. Asyik makan hati berulam jantung je tengok ex-boyfriend heppi. Aku bila lagi? Huhu. Just Kidding. :') . Macam biasa, setiap kali montlysary, mestilah nak wish hubungan tu go more further kan? :)



To My Special One


abaikan jerawat kat hidung dia. Hahaha

Errr, Semoga panjang umur and Sihat Selalu
Take Care ! Mish You !
Babaaaaaiiii .



Korang da gila nak suruh aku tulis sweet-sweet. Blog aku ni under pengawasan ketat My uncle, My untie, Sedara-dara and Seteruna-teruna. Kang ade yang report kat incik daddy. Silap aribulan incik daddy cakap camni. . .


"ang ni, kalau da gatal sangat nak berlaki, pi kawen, toksah belajar lagi!"


A'ah, memang aku nak kawen. dalam hati je aku berani cakap. Cakap depan-depan, dapat PAAANNGG sebijik! Sia-sia aku bela pipi tembam. T___T



Untuk Tontonan Bersama
Yang kat atas tangga tu my boy.
okaayy, ni budak sekolah ke budak u chenta?
Hahaha. 


thanks for reading .
babaai .

10 comments:

Re@_@lfa said...

waw..
tu picture tolonglah di pusing..
bikin sakit leher sahaje tu....

cikida said...

so sweett..;)

sLpmEpLz™ said...

jeles sey..

dyra adira said...

suweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet!!!!!

pRiNCe said...

prince dtg melawat...nak berkawan boley ?kalau sudi bacelah entry terbaru prince ni ye...:)

[ Download ] Transformer 3 : Dark Of The Moon ( 2011 ) CamRip English
[ Pendedahan Eklusif ] Kita Ditipu Oleh Kewujudan Ular Kepala 5
[ Pendedahan Eklusif ] Bukti Justin Bieber Dah Hilang " Teruna "

Misz Emiylia said...

wahh, sweeet :)

fazlyana said...

congrates ina..im hepy 4 u...btw i miss u so much my dear..tk cre owez..luv u..mmuahh..<3

Miss Nieyna said...

ur welcome moy . .
miss u too .
ina tggu amoi dtg semanjung k .
luv u . muaahh :)

leen said...

sweet couple.

Puteri Nurul Syifa' said...

haha , comey jep . ta brani lah kn .