28 July, 2011

First date with Mr Ego


Hello and Assalamualaikum readers!
Let's begin, arini aku ada benda baru nak share ngan korang.
Yupp, sangat baru. *actually baru dapat. hahaha.

Jeng, jeng, jeng!
My Mr Ego.

Aku memang tersengaja ambik kaler hitam.
tak payah nak berhempas pulas cuci moto. 
secara tak lansung, maka hilanglah pepatah
"setitik peluh nina, ibarat sepuluh titik peluh boyfrend" yess that's right!
Kalau kotor, buat muka takda perasaan.
*nampakkan tahap kemalasan aku camne??
Tapi yang malangnye, why moto ni mesti ada GREEN??? argghh!!
and then, one more thing dengan selambanya apek kedai moto tu pergi tampal benda kat bawah ni.


Berbulu je aku, hampir nak bergelimpangan airmata tengok "L" ni. T___T .
takpe, sabar nina. sekejap je L ni. nasib baik lesen kreta dah penuh, tak merasa pulak P. lalala~
Oh ya, lupa plak nak bagi special thanks to
my Uncle Lai Soon Chong coz dah beli cash moto ni.
Huhuhu, sangat berbesar hati. wuuuu~~ takda hutang da. wuuu~
so next time, boleh la moto ni berpartner gulpren dia si ACQ
and si besties dia BJW.



till here je entry for today.
thanks for reading.
babaai.


4 comments:

DAYANG. said...

bestnye ada Mr. Ego. pasne bleh la tumpanggg. ;)

Sarah Mohd Saleh said...

boleh lahhh bergonjeng ke fac nanti.heee

shaliza khairi said...

whoa. moto baru meyh. moto raya. hehe.

salam ramadhan =)

n-ya said...

waaa...raya ngan moto baru