29 January, 2011

Siapa Orang yang paling Rapat Di sekeliling kita ?


Salam . . . Hye semua . . 
Sedar atau tak , sekarang da genap sebulan aku kt
UiTM Shah Alam ni
Cepat nye lah ms berlalu . 
Assignment pn berlambak da . Hahaha .
Sebelum tu , aku nak wish Heppi Chinese New year !! 

Life as a student , comfim byk cabaran dan dugaan . Asignment kena reject , presentation sucks , salah cari journal and macam-macam lagi . Standard la tu , nama pun student . bnde ni lah yang kita makin pandai . Cheeewaah . perasan lak minah ni . huhu , Adakalanya stress dengan "kerja rumah" yang bertimbun-timbun .stress ngan makanan yang tak kena ngan selera dan keadaan semasa yang semakin sibuk + traffic jammed , tiap-tiap hari menyukarkan lagi keadaan aku .

tapi aku sedar , aku tak boleh patah semangat kerana en.Daddy ngan pn.Mama mengharapkan kejayaan aku . segala pengorbanan mereka akan aku penuhi dengan kejayaan . InsyaAllah (terharunye aku) . hehehe


Berbalik pada entri aku kali ni "Siapa orang yang paling rapat di sekeliling kita ?" Sesiapa pun blh jd kawan . Kadang-kadang orang yang kita kenal sehari pn blh jd kawan rapat . Sebab tu sometime terjadinye kawan makan kawan . da tak da nasi nk di makan , kawan pn jd la . hahaha . Berikut adalah kawan-kawan aku . aku pilih secara rawak je . Sbb dorg paling rapat ngan aku . kalau nak cerita sume , sampi esok pn tak habis . huhu . Check it out ! 


Nama diberi Fidelia Bt Gimbun . Pggl eluq je .*bju hitam
single ? in a relationship ? its complicated ?
entah la minah ni . ssh nak tau status dia .
sgt meminati makanan . bg je ape pn cmfrm makan .
cuma batu ngan kayu je tak makan .



minah yang sengal atas ni orang panggil kak nurul .
orang yang panggil . mark my word .
kalau tetibe ade penyu lalu sebelah , comfirm penyu akan panggil dia .
Minah ni ketua kumpulan penyu .
Jiwa dia ngan penyu da sebati da . hahaha .
Status : Dah berkahwin , ada 3 orang anak . ank bongsu umur setahun setengah . 
hahaha . percaya ! just kidding .
Single lagi makcik ni .



ni cik siti wan kembang . eh silap cik siti hajarina kazu .
in a relationship . 
minah ni pakar karate . 
kalau de sesape nak gado , need back up , kol je minah ni . 
comfirm setel masalah korang hahaha . =)



si gadis kulit celup cam anak cina ni amoi nmenye . 
Antara yg ramai - ramai kat atas , She's my feveret . Yeay!
In a relationship slps 17 kali jd janda .
errr , sori moy , terbuat cerita karut plak . huhu . 
I miss u Moy .


nenek kebayan kat atas ni , eida nama nye .
Kengkawan panggil itik je .
status ? janda . hahaha
sori da , ko jgn mimpi aku nak letak gmbr ko yang cantik2 .
ko slalu dengki ngan aku kan . huhu . 
da , smoga pjg umur and sihat selalu k .

2 comments:

fazlyana said...

ina....
amoy rindu ina..rindu sgt2..xda yg dkt ngan amoy skng yg bole dgr suma luahan hati amoy...ina jak yg salu mnjd pndgr yg setia..terharu dgn post ina nie..rupanya amoy pun dlm list jg..tkejut tgok...kuar airmata amoy...paling suka ayat ina nie..."Antara yg ramai - ramai kat atas , She's my feveret . Yeay!"...ina jga diri kat cna k..amoy syg ina..rindu ngan ina...ad msa cntct kat phne k..take care na.luv u so much...mmuahh..<3

iskandarzulkarn9 said...

yes!friend~