06 July, 2012

Riang Ria Ribena .






Photobucket



Bayangkan kalau mata tengah sarat tidur,
Tetiba suara mendayu-dayu dari tingkap,
Bangun mengejut, berdenyut kepala,
Bila tengok, laaaa boyprreeeenn aku rupanya



Dengan gelabah cicak, muka penuh air liur basi,
Kelam kabut cari kunci, rush jumpa boypreeeennn,
Dan dengan selambanya berkata "awalnye nas datang"
Tanpa memperdulikan mulut yang tengah berbau puaka.



Tetiba, hepppiii annniivverrssaaryy chenntttaaa ^_^
Dalam keadaan mata berpinar-pinar terus segar-bugar 
Bila dia lebih ingat this "special day" plus ada supprise present lagi.
So sweet, sanggup datang awal pagi sebab nak bagi supprise. . . 
Tumbuh pokok sengkuang hati den. hihihi


Tengkiuuu chenttaaa





Memandangkan si dia dah bersusah payah membeli hadiah,
Dengan perasaan riang ria ribena,
Sebagai penerima hadiah,
Haruslah membalas pemberian beliau dengan
membelanja makanan yang enak2.





 Satu





Dua





Tiga



Tiga dishes sekaligus? Yuppppp.
Jadi ini lah rahsia "kesihatan" si dia . Huhuhu
Sempena hari chennntttaaa kita yang dah melepas,
Dan second last paper pun baru je lepas,
And gud luck last paper. Hewhewhew
Kalau orang tanya saya makan apa ? on diet. uweeekkksssss



Oh ya, cheeennnttaaaa
Saya tau anda satu-satunya manusia yang rajin online my fb senyap2,
Spotcheck what i have, jadi tak mustahil anda akan membaca lastest entri ni.




Terima kasih dong, gwe appriciate bangat.
Walaupun kita tak pernah ada specific name,
tak matang macam 23 tahun,
main sihir mensihir each other,
kekadang berpetir berkilat.
sokaayyy, i'm happy with you.



Dan



Kekadang perangai kalah budak darjah tiga,
gigi engkau kalah jerung, badan engkau besar gajah,
takpe, tetap boleh bertahan lagi .
 T______T




Lastly



I've change my wallpaper desktop. Sempena anniversary.
Lepas tu tukar balik. hikhikhik. Dah tumbuh cendawan putar
telinga asyik kna bising letak gambar binatang. Nak suruh letak gambar dia letteww
Takpe, tengok la nanti kalau laptop engkau jatuh kat tangan gwe,
memang gwe tukar wallpaper letak gambar itik cirit ke, keling menari ke,
biar padan muka hangggggg. Lagi bertambah momentum bahagia gwe.



Okaayyy ni buktinye

l
l
l
l
l
V



wallpaper i create

l
l
l
l
l
l
l
V



as desktop background 

Tertunai jugak hasrat nas kan ? 
^_^







Ohhh yaaa, Lepas ni,
Momentum bahagia dah boleh slow2 buang,
Last paper still waiting. Mood study, pliiizzz come to me .
Tak sabar nak habiskan zaman duduk, perah otak, jawab exam ni .
Masa untuk berpraktikal lepas tu dah boleh fikir nak vacation kat mana .
Ceppppaaaaattt lah haaaabbiiissss . . .
Hope sem ni masih boleh jadi a proud daughter for my dad. Aminnnn ~ ~




So, that's all from me.
Thanks for reading .
Babaaiiiii .



19 comments:

Nurulee said...

Sweetnya! =D

Miss Nieyna said...

^_^

Sarah Mohd Saleh said...

weeeee.sweeeetnyaaaaa mamat tuuuuu.tumpang bhgiaaa tgk nieynaaaa.bhgiaaa slamanyaaa ;DD *hugs

Miss Nieyna said...

heeee ~ dia baru nak berjinak dgn dunia cuuuuwwiitt muuuwwiit ni sarahh . .
tenggkkiiuu ~ ^_* xoxo

DayaMohamed said...

sama cantik sama padan. :)

Miss Nieyna said...

^_^

Lady said...

ololoolo. sweetnye haaaa. semoga berbahagia.

bai baizura said...

oh2 mana aci die jek dpt makan. gua pon nak. bhahaha:))

btw, semoga berbahgia selalu yeah

Miss Nieyna said...

^_^ . aminnnnnn ~

Miss Nieyna said...

huhuhu ~ jemput mkn skali zura .
tengkiuuu . :D

ika kaisa said...

sosweeeeeeeet kakak! ^_^

whocaresilovehim said...

woww ! sweetnya . kita jugak yang takde :(

lilypelangi said...

byknye si dia mkan . har3

btw , sweet sgt korg n happy2 selalu ^____^

cik nAdyYa ツ said...

alolo..soooo suweet !!!
kite xde surprise mcm 2..
cpt2 kawen nuhh :D

DsCaRNiA NaDiA said...

sedapnya makan!! hehehe cantik desktop background.. cute :)

Miss Nieyna said...

awal lg cik nadya . . degree pun ta dpt lg ni ^_^

Nadzirah said...

mulut bau puaka ? hahaha , tp tetap maintain cute ;) sweet . semoga kekal sampai bila2 :)

Hamia Syafanis said...

atotoi....sweet mweet mcm gula2 kapas lorh....hehe..btw,,smoga brbahagia selamanye! :)

Liza Razak said...

sweetnye korang ni :)