13 July, 2012

Mentally Traumatised




Photobucket



Harini nak kata biasa, luar biasa.
Nak kata pelik, ajaib pulak.
Serba serbi macam pehal kau ni nina, kena sampuk ke?
Hahahaha *yessss, akhirnya berjaya buat introduction.
Walaupun dah tau introduction ni akan kena kutuk kaw-kaw.
Okay, dah boleh ambik beg plastik - muntah sekarang. heeee ^_^




Terbangun sharp pukul 4.20 pagi.
Waktu2 standard cik nina jadi si beluncas. Hafal itu ini. Agrrhh, student life.
Waktu2 lain, sibuk jadi rama-rama (busy berjimba), jadi pokok-ajar cendawan.
Biar ilmu lebih berkat, melekat dan senang jawab exam.
Sungguh teruk perumpamaan engkau nina




Itu normal kalau minggu exam. Memang normal.
Lagi-lagi kalau duduk hostel, dapat pulak bilik paling hujung.
On the way nak pergi toilet, bau neskepe, meggi, durian, cempedak, nangka,
Semua ada lah. Makin dekat dengan toilet makin kuat bau haaannnccinnng.
Bukan setakat tandas kaum lelaki sahaja kotor, pompuan pun sama jeeeee.
Hampeehhh ~ Okaayy, itu zaman berkolej, sekarang zaman berumah sewa.
Kononnya boleh balik sesuka hati, tido sesuka hati, bising sesuka hati.
Duit habis sesuka hati. Senang cerita, semua sesuka hati tapi puas hati.




Berbalik pada cerita asal, terbangun pukul 4.20 pagi.
Bangun sambil pelik. Golek sana, golek sini. Cuba mimpi itu, cuba mimpi ini.
Sama jugak. Come on la mata, final paper dah lama habis. Terlampau awal la pulak bangun. T_T
Ni semua gara-gara mimpi membasahi diri. Mahu tak membasahi, den mimpi chenta den mati kena tembak depan den. Benda first den fikir, siapa lah next boyprenn aku lepas ni. hurrmm. pastu terus nangis. Alangkah bangang diriku ini, sepatutnya sedih dia kena tembak, ni sedih fikir next boypreeennn. Hahahaha. Lepas tu den kol boypreeenn den (tindakan lazim si awekksss kalau risaukan pakweesss nye. *tolong tahan perasaan ingin melempang saya. hikhikhik).




tuuuttt, tuuttt
(tak mampu nak berkaler ringtone asyik tiap2 bulan
kredit habis potong kat situ je. rugi2)

yeeee ina, nape kol pagi2 ni?
(biasalah, awal2 hangat berchenta ade gak assalamualaikum chenta,
waalaikummussalam rindu. dah nak 2 tahun ni straight to the point je,
hilang dah bunga2 ayatnye. geli pulak dengar ayt jiwang2 ni.)



Continue mencerita segala yang terbuku di hati. Puasss. Hahaha.
Kembali untuk tidur dengan tenang. Pun tak boleh. 
Baru teringat den ada beli lawak kampus jilid 14. 
Ini lah masanya. Masa sesuai nak membaca tanpa rasa bersalah / diganggu 
bayang-bayang notes kiri kanan katil gua.










Kalau stress berasaiment, berstudy.
Ni lah penenang nye. Terhibur jiwa raga.
Oh ya, baru2 ni saya ada try satu product.
Kinohimitsu. Gegurl, you should try this.
It come with variety of functions. 
Ikut desire hati nak pilih yang mana.
And yang paling best it's fruity.




From left

Collagen , BB Drink , UV Bright , Bust Up, D'Tox Juice



Collagen - Untuk plump up skin and restore it youthful
BB Drink - Bagi you all punya kulit nampak rosy look (pink la senang)
UV Bright - Skin whitening
Bust Up - Nak besarkannn . . . Hahahaha . Paham2 sendiri ^_^
D'Tox Juice - Good for someone yang ada sembelit.



Price? Check sendiri kat watson or guardian.
Tak rugi spend a little bit untuk gain your healthy.
So that's all from me. Thanks for reading.
Babaaiiiii .



  

16 comments:

zaty luvlianncezzz said...

itu lawak kampus jilid baru tu kan ? XD
nk try gk la .yg collagen tu

Miss Nieyna said...

yup2 ^_^
sila lah try . . tak rugi . . XD

zulhilmi tempoyak said...

eheemmmm... komen. ;p

nn lylyn said...

ni 3 in 1 ek ^^ macam2 cerite dalam 1 n3...hehe

Nurin Nadiah Sakri said...

komennn here :D

mira maisara said...

lawok kampus tu memang besh la..bce ulang kali pon rase nk gelak..hoho

Meow Aizawa said...

macam2 ade ye.. heheheh

meow singgah sini.. =)

lake housee said...

nice story awk..(^_^)
saya harap awkk sentiasa happy n gud luck for ur futute..:D

*zafirah* said...

wah,fira tak pernah mkan/minum semua tu,takut pahit or ada kesan effect.Hihi

http://xiexiepinky.blogspot.com

Nazryn Mishar said...

perenggan keempat baru masuk cerita.

banyak idea kot buat intro~ :D

Miss Nieyna said...

heee ~
hurrmmm perli nampak . XD

Fariz Reza [FR] said...

Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 865 .

Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

From: Fariz Reza [Dot] Com

kaishin said...

laki ke perempuan, sama je cuma tak serupa..kan kan hehe

Nurlyla said...

adoi.. pnjngnye intro dia..

Eyqa Lovetta said...

datang follow sis..hehe visit my blog tq.. hit me back...^_^ suke your entry ... and..Anna pon peminat GEMPAK STARZ..

miss fluffy said...

huh!!lawak kmpus jilid 14 xbeli lagi!!!hewhewhew~ okey esok nk p beli pas bc entry ni:)