08 May, 2012

If u want something, go and get it! If u hate something, go and show it!



Assalamualaikum 


oklah , setelah beberapa hari laptop kena infection and akhirnya pulih semula, 
berjaya jugak mengupdate sedikit entri. ok sedikit . promise
Baru-baru ni, i mean bulan ni mungkin BULAN MEROYAN for me coz bukan saja laptop yang buat hal, handphone, hamster, piyed, eh? boyfriend eh? eh? pun buat hal.. eh?  Macam tak biasa pulak kan baca kisah love story kat blog lain. Hahaha. Betul kata orang, 



Kahkahkah.

betol . betol . betol
^_^


Sebagai seorang lelaki, sambil perkataan lelaki tu disebut dalam keadaan suara *meleret. Ok, seterusnya, dan apabila anda melihat gambar Dia, perasaan COOL akan bertukar sepenuhnya menjadi perasaan ingin mentepuk amai-amai muka beliau laju-laju.  oh kenapa ? Sebab , dah jadi lumrah kehidupan muka dia ditepuk-tepuk oleh my classmate (lelaki). Saja nak highlight perkataan lelaki disini. Bagi senang paham. Kalau ada gurl yang berani bertepuk tampar, menempah keranda la jawabnya kan , kan . Kuikuikui 


Ada angin, ada ribut, ada petir tetiba this guy buy a present for me. 
mula2 dari choc indulgence sampai lah ke pin gewwdddixx2 kat bawah ni.  
Sangat tiiiiuuuuuuuttt. Simple and just nice. Tetiba hilang sakit piyed i.

 
Tadaaaaaa ~
Ada PINK,HIJAU, BIRU,coklat

Out of 4, satu je yang terlist dalam my feberet kaler. Tengs chenta, tengssssss,
secara tak lansung, berkembang gak koleksi pin2 den. 

l
l
l
l
l
V

Perempuan. Biasalah, beli selagi boleh. ^_*


Jadi, "If u want something, go and get it! If u hate something, go and show it!"
That's what i'm trying to do. Bak kata my senior,

Dah belajar sampai U, boleh paham english kan?
GOOD!


Oh ya, i met my senior kat SSBP dulu. Masa jadi SUKARELAWAN paralimpik.
In other words, SUKARELAWAN = SUKA RELA MELAWAN
Berbalik pada cerita my senior, Her name is kak ayu. Really nice gurl/sister.
Since in school i really like her sebab .dia dah la nice, sweet, beautiful, caring, lovely and loyal. whatever kelebihan she have, she always keep it humble.

There she is . . . Kak ayu

 Dan dibawah ni ,
Ofkos bukan my senior. Ni athlete dari Thailand.
Terserlah kejakunan diriku pabila pertama kali bersua mata dengan that thing (equipment)

Lastly,


antara si SUKA RELA MELAWAN


ok lah .
that's all from me .
thx for reading .
babaai .

2 comments:

CikMai said...

comelnya pin2 tu .. bekenan sy...

Aien Najib said...

paling benci bila lappy rosak ouh -.-'