20 November, 2011

I am officially 22



Assalamualaikum.

Me in Class
Jendul, covered

I'm getting older. Yeah, dah 22 tahun jugak akhirnya. Hehe.
Konon-kononnya bila cakap pasal 22 dah matured, pergi clubbing, enjoy mabuking.
Huh. Padahal tak pernah pun T_T
Zaman remaja lulus dengan cemerlang.
Segala didikan Mohd Adam dimanipulatekan. 
Alhamdulillah, jadi lah Nieyna Repunzel yang sekarang. 

The latest, I'm slowly guna tudung and for sure akan berterusan. Amin
The most important is, i'm happy wearing it. ^_^
 
 Ting!
 Me in Dating Time
Maintain jendul nina, maintain.

Hari ni hari paling buzy memenatkan diri.
Pagi dating ngan rummate kat Tesco 
Shopping iron. i mean seterika. Motif ? Seterika dirampas. 
Barang illegal. Cop daftar barang kolej gagal dikesan.

Petang.
Hormon-hormon bahagia diteruskan dengan
Ekspedisi mencari jodoh hamster bersama Chenta.
Memandangkan his wife (sejak bila la my hamster married) meninggalkan kami dalam keadaan obesity.
Me pun bersusah payah mencari calon yang baru. Teringin nak timang cucu. 
Cari punya cari, takda yang sesuai lagi.

Sayang, menduda la anda ok


saya taknak di'dudakan'

Angkat dua-dua kening sambil cakap,
"okaaayyyyyyy, no worrryyyy"
Hehehe.

Oh ya, thanks to those yang wish my besday kat fesbuk,
Personally through my phone. I appriciate it. Ikhlas.
Andddd, amazing present that i get, really happy with it.
Thanks a lot dear friendsss.

teruskan membebel

Before i end my entry,
To chenta (tau anda akan baca blog ni, rela or paksa belakang kira. huhu)
Tenggkkiiuuu coz dah berhabis kudrat teman kehulu kehilir kemana saja hati ini desire. ayat drama king
Yang paling penting, dah berabis duit at me dalam kurungan 19 nov ni. Hahaha.
Tocey. Tocey. Next time, wait for me to celebrate your bezday pulak k.

Once again, thanks to those yang wish.
Semoga korang Heppi-Heppi selalu. :)

That's all for today .
Thanks for reading .
Babaai .

2 comments:

Azeanthy Paiman said...

nina,comel la pkai pashmina!i wish i could see you wearing this during classes.hehe..

Azeanthy Paiman said...

and happy birthday #22 dear,may god blessing you=)