14 November, 2011

Curiosity Kills The Cat



Assalamualaikum Readers!

Memandangkan, cuti pun dah habis, maka kerja pun bertimbun. 
Punca? Masa cuti diguna sebaik-baiknya untuk berhibur/bersukaria/bertepuktangan. 
Yeaahhh. Maka, selepas ni bermulalah sesi bersengkang mata, membanting tulang menyiapkan assigment.

Jangan tertipu. Ini Dusta.
Siapkan kerja dulu baru enjoy. 
That's right. ^_^

Baru-baru ni kena tag. (yang tag before this masih jadi draft. sorryyyy)
Coz soklan2 ni best sikit. 
Jom terjah.

New Look, Fresh Look

11 Fakta / Auta About Me . . .
  1. A gurl (of course) Asli! No transplant.
  2. Love to eat ice cream / gula-gula bergetah. eh? Syukur setakat ni gigi masih tersusun rapi. ngee~
  3. Art is my life tapi sambung study in Sports Science.T_T
  4. Sensitive? nope. Crazy? maybe. Childish? yes.
  5. Student UiTM Shah Alam, Bachelor Sports Science.
  6. I'am Sarawakian, Kuching Meow-Meow ^_^.
  7. Love My Daddy, Cats, Hamsters, My Moto, bla bla bla and Chenta, ur the last one. belajar terima hakikat okaayy? 
  8. Suka animal. Sangat!. Kids? nope. Belum masanya kot. hehehe
  9. Suka warna purple, Obsess! Pink eeeyuuck. Jujur
  10. Saje letak nama Nieyna Repunzel coz Owner Blog ni Rambut Panjang. (ehem2, perasan!)
  11. Penyayang.. (mungkin, haha) 
Okayy, untuk memuaskan hati Hafizzudin, dengan berbesar hatinya
saya akan menjawab soalan saudara. Jeng, Jeng, Jeng. 

  1. Adakah anda suka bersukan? Jika ya, nyatakan jenama sukan kegemaran anda..
     Yup, last time I was a cyclist. Jadi sukan yang I would say is all about cycling.

  2. Lelaki/Perempuan yang macam mana yang anda rasakan mereka itu cool..
    I will choose a guy. Lelaki cool ? Hurm, maybe guna t-shirt V neck, jenjalan sambil makan keropok lekor then pegang (terpaksa) pegang handbang awek.

  3. Diri anda dirumah seorang yang..??
    Queen of The House. *Dengan bangganya. Sebagai Kakak Sulung dari 3 orang adik beradik, saya harus menggunakan kuasa Veto yang diberikan sebaik mungkin.

  4. Adakah pakaian/fesyen anda dipengaruhi oleh genre muzik yang anda dengar? Jika ya, nyatakan..
    So far tak lagi kot. Jujur.

  5. Anda mempunyai lesen memandu?
     Yup. ^_^
     

  6. Adakah makanan dan minuman amat sinonim dengan gaya hidup anda?
    Maybe. Takut gemok tapi most of the time mulut asyik nak mengunyah. Alasannya, "hari-hari pergi gym, food tak jadi fat" *Good Answer. Hehehe

  7. Perkara yang paling romantik yang pernah anda lakukan untuk sesiapa sahaja..
    Killer Question. Selalunya, mestilah buat kat Chenta Hati. Beli one t-shirt then letak memo kat baju. Ala2 suprise gituuuww.

    "THIS IS NOT FOR FREE, PLEASE PAY ME BACK!!"
    see, how sweet I am ^_^


  8. Adakah anda seorang kaki novel?
    Boleh tahan la. Sanggup memperabis airmata untuk mana-mana novel yang dibaca.

  9. Perkara yang paling anda tidak suka..
    Orang pukul animal sesuka hati. Orang macam ni lah stock nak kena pelangkung. Concern la sikit, "mereka" pun ada perasaan jugak. adooii

  10. Adakah warna pink itu sesuai untuk lelaki?
    Maaf. Because i hate PINK damn much and i would say no! Why ur blog pinky ? ada orang editkan. T_T . tak lama lagi jadi purple la blog ni.

  11. Jika anda mempunyai kepakaran tertentu, apakah benda yang anda ingin cipta? 
I will create a machine called "Sikit kau seksa, Banyak aku seksa". Khas untuk insan-insan yang selalu kejam ke atas binatang. Animal pun need welfare ape?


P/s: I'm still looking for 11 person yang akan ditag.

That's all for today .
Thanks for reading .
Babaai .

1 comment:

buzz_ziela said...

comel la akak :) sya suka yg nombor 7..so sweet ahaha xDD