22 April, 2011

it's all about miracle .


Final exam dah dekat ,
Otak fikir nak enjoy ,
Study tak lagi ,
Mati la aku lepas ni .


Konon-kononnya nak berpantun, hampeh, satu pun tak jadi. sookkkaayy. janji paham maksudnya right?? *nak cover malu. tettttt. blushing.

Okey, let's start. Arini aku ade nak story sikit pasal someone. Someone? Special sangat ke sampai aku kena made up one entry pasal "dia"? Jom kita terjah. .  Keep on reading you guys .

Sori kalau terkasar bahasa. Nampak gayanya, tuan punye blog ni in love. . . woooo ~ ~ kalau ade sesiapa nak muntah, dipersilakan muntah dulu ok. mungkin apa yang aku cuba sampaikan akan lebih meloyakan. maaf ye . lalalala. huhuhu. 

By the way, aku ada minat sorang laki ni, biasalah, hidup SINGLE. tak salah bagi peluang kat other guys. penat berusaha, kena ada rewards nye. One door closed, another door open. *power kan ayat. kalau ade sesiapa nak copy paste, copy cat, duplicate, may pleasure. aku depakan kedua-dua tangan and say, ambik la. tiru la. tak marah. huhu.






tiru la ayat ku ~
tiru la ~



Orang dilamun cinta, ayat semua nak manis. sweet like sugar. huh! ada kilang gula di tepi bibir. semuanya indah-indah. kentut bau tembelang pun cakap wangi. biasalah. anggau bercinta. *kalau aku dapat boypren kentut bau camtu, immediately aku akan cakap "i nak break ngan u, ini baru capel, kalau da kawen, mati i hari-hari cium bau kentut u". kesian ~

Sebenarnya, aku ade mengenali seorang jejaka macho, tampan bergaya dan kachak ni. (uweeekkk). *sape nak muntah dipersilakan.jangan segan silu. perkenalan kami dimulakan dengan Bismillah, di sudahi dengan Alhamdullillah. Hahaha. Segalanya berjalan lancar sampai satu tahap kemuncak yang aku rasa dia syok kat aku. Alamak ai, time tu pulak nak buat sesi bicara hati.


aku pun ape lagi. depan-depan malu, dalam hati siap berlagu "bunga-bunga cinta, layu di pusara". PAAANNNGG! penampar sebijik. jangan nak berkhayal sangat la nina. Suara nenek sihir yana. Sibuk je. Sambung balik, kalau seharian tak calling, texting, jumpa'ing', suma verbs yang end ngan "ing" mesti si beliau akan cakap camni :


SAYA RINDU AWAK
SAYA RINDU SUARA AWAK
SAYA RINDU NAK PEGANG TANGAN AWAK
SAYA RINDU SEGALA-GALANYA TENTANG AWAK 

Mak ai ayat, sungguh berpuitis nampak. hahaha. sesetengah gurl maybe akan melting cam ais and akan berkata "untung nya i dapat u, u ni romantic sangat" sooo sweeeettt. mata bersinar-sinar sambil buat muka menggoda sikit.




tapi hati konkrit aku ni susah nak cair. penat je usaha beliau kan. haha. padan muka. yeay2. one thing bout him ni, setiap kali dia bagi ayat power-power, mesti dia suruh aku salin. motif?? dia kata bukan selalu dia bagi ayat power-power. Spoil majlis betul la. aiya . ingat bagi ikhlas, ni nak kne salin. hahaha. Gila!


to start up new relationship, it takes time. Know you first then Love you more. Saya tau kamu pun baca blog ni. malu ! It's quite public if i mention your name. coz i stick ngan prinsip ni "jangan cari publisiti, biar publisiti cari kita" , "biar famous ngan kebaikan bukan famous ngan keburukan" .




5 comments:

fazlyana said...

may i know whose that person yg buat c nina nie dah fall in love????muahhahaha

Miss Nieyna said...

amoi : rahsia2 . nnti ina bg tau siapa si jejaka tu k . =)

Noor Azeanthy Paiman said...

yuhuuu..i am in love with my boy too..huhuu...

iskandarzulkarn9 said...

untunglah orang tuu kan ada orang sayang..haha!

Afizi Ahmad said...

:D