27 March, 2013

Randomly Speak ^_^






Photobucket




Try untuk menayang muka capek. Uweeekkk



Semenjak berkecimpung dengan dunia pekerjaan ni, feel so lazy nak update blog. Heee
Ekceli, sebelum bekerja pun dah malas nak update. Hehehehe. Okayy, abaikan. ^_^



So working as a Personal Trainer is so daaammmm tired. Mana taknye, di samping you have to workout and maintain your figure at the same time you have to train others. Ingat senang nak convince people yang buntal-buntal sedangkan anda sendiri berbuntal ? *geleng kepala



That is my challenge. As long as you exercise don't scared untuk makan. Yeeaahhh. Hidup makanannnn. *Over. Eckeli, it's been 2 years ++ since i meet my chenta. He's just a simple guy. Yap, sangat simple. In other words, semua akuuu yang kena uruskan haaaaa. Adoooiiii. Poning kepala den.




Our relationship is very simple. Based on trust. Sebab itu lah in between this period we never berperang among each other. Seboleh-bolehnya try to appreciate each other. Kadang-kadang i feel so touch what he did to me. Seriously.




I know he's not a good cooker (so do i, hehehe) , but then he try to cook on our special day. Owhhh. Sangat terharu.  T_T . Thanks Chenta. Lepas tu makan mekdi lak. Hahaha.






Hehehe. His a guy that have a million plan in his brain. Seboleh-bolehnya try to make me smile. Buat muka gigi jerung dia. Maklumlah, tengah-tengah musim piyed, bad mood tu ofkos akan ada. Tengah bertarung dengan pad katakan. Kuikuikui.




I 'm glad i have found someone special in my life. Yeaahh, dengan confident nya menulis. Kalau bapak den baca ni, confirm duit belanja tiap bulan kena potong kaw-kaw. Hahahaha . Ok lah, that's all from me. Babaaaiiii .






Nampak si tecik in the middle ?
Yeaaa , new membership in the house . ^_^










3 comments:

Lady said...

wah2, romantiknya si dia itu.. semoga berbahagia selalu..

Anna said...

Nieyna..muka kat atas tu mcm penat je..? hehe. Penat keje ek?

akma nurez said...

nina....zatul ade satu kucing betina kat umah ney..nk romen ngn kucing nina bleh..hahahahaha