20 January, 2013

Edisi : Nina si Stalker





Photobucket



Lansung tak boleh blah tajuk entri pasal diri sendiri. Cempedak nangka sungguh. Hahaha. Entah, ramai gak yang sesedap maggi cukup rasa mentuduh - menuduh saya ni stalker. Stalker kepada "mereka" pulak tu. Tak patut, tak patut. Well, it's normal kalau kita online fesbuk or tweeter then ushar-ushar news feed. Konon nak up-to-date kan diri. Manalah tau ada benda best boleh share kat blog. See, sangat normal kan? Contoh nya macam ni, 




One of my junior dah masuk Islam. Alhamdulillah.



Ini consider as stalker jugak ke?




Okayyy, maybe my fesbukk or tweeter paling jarang (memang jarang) update status, it doesn't mean that everyday saya online akan stalk fesbuk/tweeter orang. Owwhhh peliissss. Sangat annoying okay. Tempoh saya online fesbuk/tweeter pun kurang dari 30 minit. Balik-balik tengok status maki-hamun, jiwang karat, gewwddiixxx, bajet artiss. Ewwww. But then, ada gak yang okay, really nice to read. Kalau status begini sudah pasti yang islamic version dong.




Agreeeee !




To be honest, I only stalk for a few thing. A few things yang "cantik-cantik". Dah memang lumrah kan kaum wanita ni suka tengok benda cantik-cantik. Apa nak di hairan yeee dak? Contohnya, 




















Sangat cantik okayy. And ofkos sebab color purple kan. Feveret color kot.
Rasa macam tak sabar nak balik rumah then cat bilik kaler purple, slow-slow boleh hapuskan kaler light pink in my room. Entah siapa punya idea lah cat my bedroom kaler pink. T_T Ok, abaikan. now let's move to the interesting part.





As I mentioned before, a few things yang  "cantik-cantik" saya selalu ushar is this,

HUMAN    BARBIE     DOLL

 i mean, human who transform themselves into a Barbie Doll.
Cool ape. Ingat senang. So, she is Valeria Lukyanova. From Ukraine. 
Boleh gayrenntee terkedip-kedip mata tengok minah ni.





Waaaaahhhh ~






Wooooowwww ~ ~ ~






Wuuuuuu ~ 






Pheeewwwiittt 




Apa macam ? Amazing kan? Kalau nak tengok full figure dia, google sendiri yerr.
Perfect shape of barbie kot. Some say she's creepy, fake, plastic, mental disorder segala bagai la. Eh , it's her choice kot nak jadi macam ni. Dengki lettewwww. Hahahaha




Sekarang, si Valeria ni pun dah ade pengikut. Based on the story i've read about "this" girl, she said, she's really admire si Valeria and one day she also can transform herself into living doll but more toward to Anime girl. Lagipun dorang tinggal kat negara yang sama just daerah je yang berbeza-beza. Takde masalah kalau nak hangout together-gether pun. So, she is, 






Anastasiya Sphagina

Dia ni suka sangat nak jadi Sailor moon. Every day dia akan sharpen her make-up techniques to be more like anime girl. 






















Ohsemm kan ? nak dapat figure macam ni ofkos kena laa buat extreme diet.  dorang lansung tak makan, just minum air je. They think it's healthy. Ermm. Takpelah, as long they happy with it. Kang saya explain lebih-lebih, ada ORANG cakap ilmu nutrition tak cukup lagi, tak layak bagi advice. *Emo jap .





Setuju sangat la ida .




Jadi itu saja untuk hari ni yee.
Masa untuk melepak-lepak sebelum stress sambung master.
Thanks for reading. Babaai ^_^



8 comments:

Bibiyll yusoff said...

kurus sangat . Tkut kalau terjatuh je dah patah tulangnyer =='

Arham Md Ali said...

Rasa sedar tak sedar semua orang pernah stalk profile orang lain ye tak?

sabella mohamad said...

sangatlah serabut bila tengok status caci maki , jiwang kerett bagai . huu . sebab tu kekadang bosan gak fb & twit ni . belog jugak pilihankuhh . haha . btw , memang sebijikk macam patung ah ! obses gilaa kot diorang tu :O

Cik Zara said...

macam patung betul je..takut pulak tengok..haha..ade lagi satu human barbie. orangnya memang comel selalu tengok die kotakoti or dakota rose. die ni pun cantik gak..hihi,,

Aireyn Ashra ツ said...

wahhh bestnya kalau ada bilik cmtu ^^

FA said...

ohsemm . wakaka . xD
yg barbie tu , mate dia cantek .ngeh3.

Sya Chot .. said...

patung ker manusia?macam patung lakk aii..seram tgk pun ada..patung berjalan..hahaha

Shawn Razaleigh said...

hyoh scary nya tgk org muka patung