08 November, 2012

The Ohseeemmmm Day





Photobucket



Siapa masa kecik-kecik pernah tengok cerita anak-anak sidek? Angkat tangan! Huhhh, macam suam-suam kuku je ramainye. Siapa yang tak tengok, rugi. Ishhhh. Siapa yang tengok, thumbs up for you guys. Best kan cerita tu. *Tetiba excited pulokkk si Nina nieeee. 







Dulu, cerita ni selalu start at 7.30 pm kt TV1. Waktu tu memang wajib bertenggek depan tibi. Kalau diingat balik memang kelakar tengok kenakalan Si Misbun, tak serik-serik buat mistake, dah kantoi pun taknak insaf lagi. Besides, Kisah Anak-Anak Sidek ni combined all aspect samada dari segi yang tersirat mahupun tersurat. Wah gitu. Oveerrrr glerrr. 



Angan-angan budak kecik, bila dah besar teringin nak tengok dorang live. And suddenly macam,OMG, OMG, OMG, OMG, okayy, sebut sampai sepuluh kali. Hahaha. He's in front of me. And, and yang paling bestnye, dapat pergi rumah dia tengok live dia training. Really Ohhhhseeeemmm. 




Ni lah rumah dia. Siap ada court badminton belakang rumah. 
Okaayyyy sangat gempak. Tapi yang paling gempak is . . . . . 





Ada kuceng gemok terdampar tepi rumah. 





Seriously this cat really gemok + gewwdixx + miang. 
Eh, lupa lak kenalkan. Nama dia Jojo. Say, Hi Jo Mok


Okayy, nanti kita sambung cerita pasal Jo Mok lagi yeerrr. Now lets move on to the next story. On my previous entry, I ada bagitau yang right now I'm involve in performance analysis as my new career dan disebabkan analysis ini lah yang ketemukan saya and the others dengan Dato Misbun Haji Sidek. Jom, lets take a look what we have done kat rumah Dato Misbun 



Tengok



Record



Coding.


Simple kan? Nak jadi performance analyst ni tak susah pun. Yang paling best, this job is really fun. ^_^
Lupa lak nak bagitau, the guy yang wear green shirt is Dato Misbun. Dia sangat humble orangnya. Rasa charming bila working with him. Dia tak lokek ilmu and sangat power bila main badminton. Saya berani jamin if korang tengok live dia main, confirm speechless. 





Contoh orang speechless enjet-enjet semut.




While ni contoh orang speechless _____ , 
last2 den yang speechless nak tulis ape. Hampeh betul



Mesti ada yang teringin nak tengok anak Dato Misbun, alang-alang dah terjumpa, let me introduce,



This is Ramdan. Dari pandangan depan. 




Dari pandangan sisi. If ada masa, I completekan semua angle yerrr readers.
Mohon curi-curi ambik gambar wahai Ramdan. ^_^



Lepas settle je semua record and coding. Adalah diwajibkan menunjukkan semua hasil kerja to Dato Misbun. Cenggini lah rupenye. 




Jadi, itu sahaja pengembaraan ke rumah Dato Misbun harini dan hari-hari sebelum ni.Eh, sebelum tu, tak salah kan kalau nak mentepekkan gambar "minat" badminton kat sini. Ala, bakat yang tenggelam. Sekali sekala jee. Hehehe Peace





That's all from me. Babaaaai. 

3 comments:

Lady said...

Seronoknye :)

AyaZuki Is Cullen said...

wahhh bestnyaa dapat jumpaa..kite pon suka sangat baca komik anak2 sidek.. asyik khatam je..haha

outbound malang said...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)