03 June, 2011

Wahai Si Adik

Hai , saya ada sorang adik .
Ermm , actually Dua orang and Both are girlsssss .
Antara dorang berdua ni , aku paling rapat ngan  Noor Adtini .
Bukan sebab perut dia BUNCIT , badan dia GEMOK and rambut dia LURUS .


BUKAN ! BUKAN !
Apa yang aku cuba sampaikan is semuanya Dusta belaka . 
Dia tak seBUNCIT , seGEMOK and rambut tak seLURUS seperti dalam gambar . hahaha 




Me and Her , totally different. bukan saja dari aspek fizikal tapi mental pun sama . hahaha . of course la kakak lagi genius . lagi comel kan , kan kan . . <--- ini fakta okkkaaayyy . :) 


PROFILE 
  • anak kedua dari 3 adik beradik 
  • hitam (tahi lalat + rambut + muka ) 
  • gigi jerung 
  • high in cholesterol and lipids
  • uitm arau , budak getah

Banyak benda , aku suka share ngan dia compare to the other sis . Sebab ape ? sebab dia bukan kaki report . sikit - sikit nak mengadu kat mama and daddy . so , rahsia aku semua selamat . syukur sangat . Bagus2 . Gud Gurl . 


kadang-kadang teringin pulak nak tempeleng je kepala adik aku ni . bukan main seronok lagi mengutuk kakak dia . ambooooiiiiii . ade yang STRAIGHT gigi jap lagi .. 


Besides , my adik pun ade blog . tak nak kalah lak tu . saja je nak dengki ngan kakak dia . tak paham betul aku .  fikir adik je . terpaksalah mengalah . :')
klik link kat bawah ni


so ? ape macam blog dia ? best ? biasa je kan ? hahaha . 
actually , blog dia pun best gak . tengok la gaya penulisan dia . orang stress pun boleh tergelak .
that all for today . tak larat den nak tulis panjang-panjang . thanx for reading u guys ! 

1 comment:

Azeanthy Paiman said...

heee..ada adik rupanya cik neiyna ni...sdh followed ur young sis blog=)