08 June, 2011

. . . Mi Amor . . .




Agree ?
I guess yes .


Tak kisah berapa kali kamu break up or berapa kali kamu in a relationship, mesti ade story behind this scene and setiap kali break up u actually adalah satu fasa untuk mematangkan kita . it depends on how we handle it . ade orang , lepas break up terjun bangunan . hey , what for ? don't do stupid thing okkaayy ?


aku ? tipu la kalau tak pernah break up . well , to be honest YES . i know how hurts been left by someone you love . menangis sampai kering airmata pun tak guna . what to do ? LIFE MUST GO ON . chill beb .





now , i'm happy with my life . takde dah dengar orang maki hamun . tak message sikit kena tuduh macam-macam . tak kol sehari , cakap da lupa kat dia . cemburu tak bertempat . buat ni salah , buat tu salah . Rimas ! btw , thanks coz jaga aku selama we still in a relationship . i'm happy with you ! tapi kamu ?? :')


My life change after i meet one guy . Actually we're just friend . yeah FRIEND ! tapi makin lama makin closer until now . Dia ? Totally different . lagi matang , more understanding . that's it ! kalau masing2 tak paham masing2 , how to start a good relationship ?



that his name .
a guy make my life happy . :')







he's my classmate . dia tak hitam , dia tak putih . tapi still hitam bagi aku . aku dengan dia memang banyak sangat perbezaan . dari saiz mata sampai ke susunan gigi . semuanya tak sama . hey , hey , sebenarnya gigi dia takde lah teruk sangat . macam ikan jerung je . lalalala ~ ~ 


Dia ni takde lah teruk sangat . tapi sometime yes . lansung tak ROMANTIC . hampeh ! takpe , go with the flow ~ *kononnye . hahaha . pernah sekali tu , dia belanja aku makan ais krim . aku punya la heppi tak terkira . mana tak nye , feveret food kot . saat tu aku rasa macam , he's the one ! , yeah , he's the one ! tapi , tak guna ! dia makan balik ais krim tu . cis ~~ baik tak payah belanja . alasan ? nanti aku gemok . grrrrr .


nas , macam mana leh ternampak gigi ni ? 
kan da nampak jerung nye . cover sikit . hahaha



Setiap malam , dia mesti wish gud night . itu benda wajib . Sometimes , bila aku bangun , baca message dari dia comfirm akan  jadi kerang busuk . SWEET ! full stop . rasa tak sabar nak pergi kelas then cakap ,

" hey , jiwang nye lah kamu ni kan "

menci ! tak admit yang aku pun suka kat dia . Leceh ~ ~ Malu la . *Blushing , ewww , gedixnye . hahaha . benda ni lah yang wat aku rindu kat dia . hahaha . sori guys , terjiwang pulak .





dah , dah , until here my entri untuk kali ni .
thanks for reading .
 babaai .

2 comments:

iskandarzulkarn9 said...

banyak untung laa skg...
x penah rugi...haha!!

n-ya said...

sweet2...